Stugan

Sitter hemma i soffan nu och har varit nere i stugan hela dagen med lite vänner, vi solade, fiskade och killarna badade. Jag har inte tid att sitta vid datorn på dagarna, jag vill spendera mina dagar ute när det är fint väder! Vilket leder till lite sämre uppdatering.
 
Imorgon ska jag nog till badhuset med lite vänner, blir riktigt mysigt! 

Dålig uppdatering

 
Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag nu vilket känns lite dåligt, men anledningen är helt enkelt att jag har haft för mycket annat att göra. Tänkte berätta lite hur mina dagar sett ut och vad jag har gjort!
 
Torsdag: Slutade skolan så jag åkte och åt med pojkvännen och firade lite. Min mamma fyllde också år så jag hjälpte henne att fixa mat och bakade, sen kom lite gäster vid halv 6. Vi åt och fikade, efter ett tag drog jag och Jerry och träffade lite kompisar. Jag och Rebecka åkte till en fest och grabbarna åkte till kråkberget och hängde med lite folk där. Kvällen slutade helt okej bra, dock var förra skolavslutningen bäst någonsin!
 
Fredag: Vaknade upp hemma hos Jerry, var tvungen att cykla hem till mig för att hämta lite finare kläder som jag kunde ha till kvällen. Cyklade hem till Jerry igen och sen åkte vi och köpte studentpresent till Stefan, åkte och kollade på hans utspring och sen började det spöregna så min bror fick komma och hämta oss. Gick ut och kollade på kortegen och alla glada studenter, cyklade hem till Stefan där hans familj väntade och så firade vi Stefan när han kom hem. Vi fick massa god mat och fika, lekte med alla bebisar och hade det jättetrevligt med hans släkt!
Sedan följde alla grabbar med stefan på krogen och vi tjejer satte oss i hamnen och bara tog det lugnt, mötte upp killarna efter att dem varit på krogen och så gick vi hem till Stefans lägenhet. Var där ett litet tag och sen gick vi hem och sov vid ungefär 4.
 
Lördag: Vaknade ganska sent och gjorde ingenting, åkte sedan med min bror, jerry och arvid ner till våran sommarstuga. Låg och solade för att få lite mer färg, åt god mat och hade det mysigt bara. Kom hem ungefär vid 7, byggde med lego med min bror och sen kom sofie, arvid och arvids bror. Tog det lugnt och killarna spelade tv-spel, åkte sedan och hämtade mat på max, jag gick och sov vid typ 12
 
 
 

Min sommar!

Nu har jag äntligen slutat skolan och jag tänkte berätta ungefär hur mitt sommarlov kommer se ut. 
Jag tror faktiskt att detta kan bli en ganska bra sommar trots allt, det måste blir en bra sommar för det är vårat sista sommarlov. Sen är det dags att börja jobba, resa eller plugga vidare! 
 
 • Bara slappa i en vecka och njuta av att det äntligen blivit sommarlov!
 • Min syster kommer hem.
 • Fira midsommar med massa folk i min sommarstuga
 • Åka till bråvalla!!!!!
 • Slappa lite till
 • Sola, bada, grilla, vara med vänner hela nätterna
 • Fira 2 år med älsklingen och jag planerar något stort ( kan inte skriva vad det är om han skulle läsa)
 • Förmodligen åka någonstans med mina vänner och ha det kul!
 • Åka till min syster i Göteborg i några dagar och umgås med henne och min systerdotter.
 • Slappa lite till.
 • Åka till kroatien i en vecka med mamma, pappa, syster och systerdotter!
 • Deppa för att mitt sista sommarlov är slut