Kaos

Hela vårat hus är kaos just nu.. Jag har inte skrivit något om detta innan men min mor och far ska också flytta. Det kommer en fotograf imorgon och ska fota huset och sen lägga ut det på internet, så allt ska vara skinande rent.

Vi hade rensat vinden och jag hade börjat packa ner allt i flyttkartonger innan det var bestämt att dom också skulle flytta. Så idag har jag lastat in tredje lasset i bilen med bara mina kartonger för jag är tvungen att ställa dom i ett förråd på jobbet nu under tiden.

Men nu har jag tagit en välförtjänt paus och sitter ute i solen. Det är riktigt skönt och jag fryser inte ens när det blåser. Sitter i t-shirt, behöver inte ens en långärmad.. 


Lilla bebis❤️

Här var det tomt som vanligt. Skulle vilja skylla på att jag inte har haft tid att skriva något men även fast jag haft mycket att göra hade jag hunnit ändå. 
Sen jag skrev sist har jag hunnit varit i ullared och Jönköping, träffat Fredriks bebis som föddes i slutet av förra veckan och fortsatt packa här hemma. 

Nu är det ju lite mindre än en månad kvar men jag vill bara att tiden ska gå jättefort så vi kan flytta nu. Allt är typ klart så det finns lixom inget att vänta på😉 

Som jag skrev så var jag och träffade Fredriks bebis igår, och han är världens finaste lilla bebis. Blev tårögd när jag såg honom, han är så liten och söt, inte ens en vecka gammal!