Fira!!

Jobbade till ett på dahl idag. Sen åkte jag och jobbade åt Söderbergs, körde samma golf gti som vi körde i tisdags och hem tog jag vd:ns bil som är en touareg! Båda bilarna är riktigt sköna att köra, älskar nya bilar! 

Snart ska jag käka med familjen för vi ska fira en sak, tyvärr kan jag inte säga vad det är pga olika orsaker. Kommer berätta det om någon vecka!

Jerry jobbar eftermiddag hela helgen vilket suger. Men jag ska träffa Rebecka sen iallafall så det blir jättebra! Det var längesen som vi verkligen träffades så det ska bli underbart! 

Min fina vän!

Ändrade planer.

Blev tyvärr ändrade planer så vi kan inte hämta soffan föränn på måndag. Tråkigt, men spelar ju inte jättestor roll eftersom att vi inte flyttat in. Vi har även hittat en köksbord nu som vi tror att vi ska köpa. Det är ett barbord och så blir det fyra stolar till, det är väl inte jättebråttom att bestämma sig men skönt att ha allt klart iallafall!

Våran soffa!

Åh jag är så sjukt taggad, vid halv 5 åker jag och Jerry och hämtar våran soffa som vi köpt. Tyvärr måste den stå i förrådet på jobbet ett tag eftersom att vi inte flyttar föränn om en månad. Men jag har verkligen hittat min drömsoffa och det är nog det jag tycker är viktigast med lägenheten. En stor och snygg soffa, eftersom att vardagsrummet är där man lär hänga mest är jag riktigt kräsen med just soffan. Kanske lägger upp en liten bild på alla delar sen men den är ju inte ihopmonterad än utan den kommer vara i delar. 
Min största kärlek