Mycket lön

Jobbade till två idag, fick alltså sluta två timmar tidigare då det inte fanns något mer att göra idag. Där jag jobbar nu kommer jag bara jobba veckan ut och sen börjar jag på ett annat ställe i december. Något som är riktigt tråkigt är att jag tjänar 40kr mer i timmen där jag jobbar nu, och jag tjänar faktiskt riktigt bra tycker jag.

Just nu ligger jag i sängen hemma hos Jerry och ska snart dra mig upp för att åka till gymmet, sedan ska jag nog träffa Rebecka hoppas jag!
 
 
Ge mig!!

Members

Tänkte bara tipsa alla om denna sida som heter members.
Man kan få sjuka rabatter på saker, exempelvis såg jag en gång att de sålde vissa modeller av jeffrey campbell för typ 300 kr, tyvärr fanns inte min storlek då. Men jag tycker iallafall att ni alla ska in och kika, registrera er gärna. Här kommer en länk
 

Tankar

 
Ibland är allt bara jobbigt, just nu flyger det så himla mycket tankar i mitt huvud och jag orkar inte med det.
Jag ska snart åka utomlands vilket kommer bli helt underbart, men jag hatar att typ halva insatsen till en egen lägenhet försvinner. Och jag vill så himla gärna flytta hemifrån, och jag vill verkligen veta vad jag vill göra med mitt liv. Just nu vet jag inte vad jag vill, jag vet bara att när jag har sparat ihop lite mer pengar ska jag köpa första, bästa lägenheten och flytta dit med Jerry.